Klarinettiste

Arti-Elvi Sinds begin 2013 vormt Eberdine samen met Afke Wiersma (piano) en Nelleke Hoekstra (cello)  trio Nova Komenko. Met dit nieuwe ensemble voert zij werken uit van oa Brahms, Bruch en Piazzolla.

Het Vers ensemble bestaat sinds 2011 en heeft sindsdien in wisselende samenstelling meegewerkt aan festivals. Ook heeft het ensemble een aantal eigen concerten georganiseerd.

Samenwerken met nog levende componisten is een van de doelstellingen van dit ensemble. Zo werd ook een nieuwe versie van Postnucleair Winterscenario(#13) van JacobTV uitgevoerd tijdens het Zwart-festival.

Verder werden er werken gespeeld van de New Yorkse componist Victor Kioulaphides, Bob Hanf en Igor Stravinsky. Nieuwe werken voor dit ensemble werden oa geschreven door Arend Gerds , John van Eck, Ruud Roelofsen en Paul van Vulpen. Eberdine speelt in dit ensemble ook basklarinet.

Tevens werkt zij samen Muz!nder. Muz!nder is een breed georiënteerd en jong muzikantencollectief, dat gebruik maakt van de verschillende muzikale stijlen en andere podiumdisciplines zoals vertelkunst en theater. In wisselende samenstelling
en stijl biedt Muz!nder concerten, muziektheater en –projecten aan en werkt zij op
maat voor verschillende opdrachtgevers.